-

Mycket Cardio idag, 40 minuter imorse, 1 timma gympa och 20 minuter på bandet efter gymmet. Men det var bara skönt

Passet då, skönt med små korta pass ibland med, gick på under 30 minuter.
Hade lovat mig själv några reps på 80 i stående millitärpress, men det blev det inte. Tror jag tog ut mig lite för mycket på 70, där det blev 6 reps, nästan till failure. 1 reps hade jag nog klarat om jag inte vilat så lite menmen, direkt efter failen drog jag till 12 reps på 60, inte lika fina som jag brukar köra men ändå full ROM osv.

Vaken

Vaken nu för att ut o gå morgonpromenad 40 minuter. Gött!

Hörs ikväll

Vilavilavila

Vilodag idag, ledig från skolan och från gymmet. Skönt ändå.
Blev lite cardio, hittade en slinga som är perfekt för morgonpromenaden.

Funderar på o lägga om maten lite till, kul att exprementera lite. Kör dock på detta i någon månad till så jag vet hur det funkar.

Imorgon är det axlar och mage, skönt med korta pass ibland. Gympa i skolan också, hoppas vi inte ska springa för jag har fortfarande svårt o gå ordentligt. Jävla träningsvärk.

2 pass

Har jag kört sen senaste inlägget, bröst triceps igår och rygg biceps idag. Båda passen gick bra, kontaktpass.

Har en sjuk jäkla träningsvärk i benen och kan knappt gå, skönt! haha!

Legs

Passet idag

Bakåtspark 4 set
För lite pump i rumpan, oj. Det lät fel

Liggande bencurl 4 set
Inte så jättetungt, 8reps på 60 var maxsetet

Sittande bencurl 2 set

Frontböj 4 set
20 reppare, hade tänkt köra på 40kg. Första setet var för lätt, 3 set 20reppare på 50 blev det istället, ville ha 5

Knäböj 1 set
Gav upp frontböjen, lasta på till 70kg istället och gav upp efter 18 reps

8 set vader
Sittande vadpressen gick riktigt bra, 110kg var maxsetet. Trodde jag, det var alldeles för lätt. blev ett till set där det blev på 120. Bättre än vad jag trodde det skulle gå

12 set mage
20 min cardio
stretching

Piska



Nu är det dags o piska ben. Skönt ska de bli!

Armar

Gick bra idag, fick en rejäl pump i både biceps och triceps. Riktigt skönt pass, lyckades hålla upp farten även om vi var 3 personer.

Detta körde vi
Skivstångscurl 6 set / 50 som mest
Koncentrationscurl 4 set / 15kg 
Smalbänk 5 set / 80kg som mest
Liggande tricepsextension 5 set / 40kg som mest

Imorgon vila och på söndag är det ben igen, kanske skulle köra med my man Markai och då blir det bröst istället och ben på måndag. Vi får se

Axlar

Tungt för första gången på ett tag. Var inte jättetaggad, hungrig och trött från gympan men det gick rätt fint ändå och jag höll bra tempo, 25 minuter blev jag klar på, men stannade en kvart och hjälpte Dahlgren som kom senare än mig.

Stående millitärpress har jag aldrig riktigt haft tekniken i känns det som, men idag gick det riktigt fint, 75kg som mest blev det något reps på, tungt var det iallafall. Körde strikt så det tog riktigt fint på axeln, skönt.

Funderade på o köra cardio, men jag var för hungrig. Går ut en timma ikväll istället

Morgonpromenad

30 minuter
Tog inte så lång tid som jag trodde, gick ner till ICA och hämtade ett paket med lite gosaker i, bland annat Meltdown som ska vara riktigt bra.
Jävla uppförsbackar ändå (mölndalsbor fattar) och det var inte det härligaste o gå hem med ett 5kg paket samtidigt som det snöade. BLÄ!

Vila från gymmet idag och ledig från skolan. Så det blir bara slapp idag, skönt!

Träningsupplägg

Idag blev det ben, första dan med nya träningsupplägget. Ganska vanligt upplägg egentligen, känns jäkla bra så det blir att jag testar det ett tag.

Det jag gör är att inte köra så många övningar och stegar upp till ett maxset per övning, och ca 5-6 set per övning. Om vi säger skivstångscurl med biceps, så är lägsta vikten 20kg (stången) och högsta 55. Då går jag t.ex 20-30-40-50-55. Det är inte det enda jag har ändrat men det är det enda jag tänker gå ut med. Ändrar träningsstilen rätt mycket iallafall..
Maten har också lagts om, men ska finjusteras lite. När det är klart kommer jag dela med mig av det.

Idag på benen körde jag
Liggande lårcurl 5 set
Benspark 5 set
Benpress 5 set

Alla uppstegat, börjar lätt och lastar på hela tiden.

Det kändes ruggigt bra att köra såhär faktiskt och det ska bli kul o se vad man kan åstadkomma

Helg med skånebesök

Har inte haft tid o skriva på hela helgen så nu kommer det en liten resumé.

Såfort dem hade kommit fram så var Dennis hungrig


Då bar det av till Amazing Thai, där det åts mycket mat men glassbuffén plockade Jonathan hem stort. Fast han åt ju inte så mycket av maten


På lördagen var det armar med Zebaztian som dietar inför Sweden Grand Prix i april, 8 veckor innan låg han på 106 kg och hade riktigt fin form. Hoppas verkligen att allt går vägen för han. Kameran glömdes dock hemma så det blev inga bilder härifrån.

Idag måndag blev det träning igen, jag och Jonathan körde bröst, baksida axlar, trapz och vader. Fågelungen satte ett riktigt saftigt personbästa i bänk med 5 reps på 110kg, och 6an var fan inte långt ifrån.

Dennis körde rygg och ben och hade saftig form


The future of bodybuilding med störda trapz körde shrugs i t-bar maskinen.


Tummen upp för en saftig rygg får han också




Medans jag bara ser bra ut i downlight.





Kommer förövrigt lägga om maten och träningen en del nu, skriver mer om det imorgon eller ikväll.
Ha det bra

Fin form

Rygg Biceps på kvällen, körde inte så tungt utan mycket pump och många reps. Det var riktigt härligt, formen kändes riktigt bra, vägde ändå 110 kg med tshirt linne, mjukisar och skor på mig. Ändå kändes den bättre än någonsin.

Bilder blev det dock inte som jag hade tänkt mig, glömde kameran och Bobbelito orkade inte hämta sin mobil i skåpet, haha!

I helgen lär det säkert bli bilder, får se vilka pass det blir. Lördag och Måndag är det iallafall som vi tränar på.
OCH IMORGON ÄR DET AMAZING THAI!!!

Bröst

Bröstpasset gick bra, bänken var tyngre än vad den brukar vara. Tråkigt, resten av passet gick bra iallafall.
45kg i hantelpress och det blev bra djup, inte så många reps dock. Gjorde personbästa på tricepsextension runt huvudet också, 8 reps på 50kg. Det var härligt att styrkan i triceps börjar komma igen, men när jag höjde till 60 så klarade jag knappt två, aja. Det går nog bättre någon gång. Kul att man kan öka på några övningar iallafall medans man dietar.

Körde Eaa-x och 25g malto innan passet istället för viper-x, funkade fint. Kör nog viper-x ikväll ändå dock, eller jag får se. Min 7-keto är snart slut med, får köpa nytt. Thermo Speed med, och proteinet. Tråkigt för plånboken när dem här tiderna kommer o man måste köpa mer, haha.


Riktigt taggad för bicepsen ikväll iallafall, ryggen går nog med bra hoppas jag på. Kanske blir några bilder ikväll med!

Taggad

Så jävla taggad inför idag. 2 pass, ska bli kul o testa.
Ska dra iväg strax till ett Bröst Triceps pass, och Rygg Biceps senare

Taggar låten för idag

Städning

Skönt att dem jobbiga dagarna går över, igår var ett helvete att hålla sig ifrån mat. Idag går det nästan för bra för att vara sant, städade mitt rum i några timmar imorse och kom precis hem från gymmet där det blev 50 minuter på Crosstrainern där det brändes 940kcal enligt maskinjäkeln.
Vatten blev jag av med också, plaskblöt på ryggen. Det är härligt det!

Imorgon blir det två pass, för att testa hur fan det är. Bröst Triceps på morgonen(eller typ kl 12) och Rygg Biceps på kvällen, kul ska det bli, blir en del kolhydrater imorgon för att orka, så det är winwin!
Fredag är det ben och efter det kommer Dennis och Jonathan och då blir det Amazing thai, kan det bli bättre?

Nu ska jag in i duschen

Jobbig dietdag

Dagen har varit jobbig, STÖRT jobbig. Har tänkt på mat hela dagen, vill bara äta, äta och äta. Tyvärr är det ju 18 veckor kvar tills jag kan göra det på riktigt, i helgen blir det mer mat än vanligt men inte onyttigt. Bara några dagar till Dennis och Jonathan kommer ju, det kommer bli riktigt roligt.
Träning, fest och mat! Finns det något bättre?

Imorgon blir det en timma cardio på bandet, solar nog lite också.

Mer och mer som följer bloggen, kul. Keep it up!


Nyklippt

Var hos kiropraktorn idag igen, kändes bättre idag. Jävligt stel i musklerna i ryggen/rumpan. Bättre ska det bli iallafall och det känns bra


Klippte mig idag också, så här ser jag ut nu för tiden!



Peace out

Dålig ork

Passet idag var helt värdelöst.
Uppvärmingen kändes bra, men redan på 80kg i bänken så var det tungt. Förstog inte ett dugg, 100kg gick knappt, 5-6 reps som var stört sega och kändes dåliga som attans
De andra bröstövningarna, kändes bra första setet men så fort jag höjde minsta lilla i vikt, så klarade jag ingenting längre. Blev så förbannad här att jag var tvungen att lugna ner mig lite för att ens försöka fortsätta med axlar, funderade på att åka hem.
Tricepsen gick bäst av allt, men ändå inte bra.

Såna här pass gillar vi ICKE

Sevärd film


Latsdrag

Var på gymmet och körde 1 timma cardio, blev lite olika maskiner, ganska mycket cykling bandet och avslutade med trappmaskinen. Skönt var det iallafall

Film från 130kg latsdrag igår


The big Ove

Rygg och biceps idag gick riktigt fint trots att jag är låg på kolhydraterna. Åt 200-250g per dag innan jag började dieten, torsdag fredag åt jag sammanlagt 90g, har inte äitt några än idag. Ikväll blir det dock en del, eftersom jag gick ner lite för snabbt ska jag unna mig en ätardag idag. Imorgon är det vilodag men jag drar in till gymmet och kör 1 timma på bandet är planen.

Passet då, började med latsdrag med sikte på PB, gjorde 4 reps på 130kg sist. Och det gick bra, 6 st idag. Riktigt bra kontakt också, kändes rikigt grymt.
Sedan körde jag lite sittande roddar, körde Cybex sittande rodd maskinen. Har aldrig kört den innan men ojoj att den kommer komma upp på många pass.
Biceps körde jag rätt lätt idag. 20kgs hantlarna som mest

Bra låtar att ha på gymmet
http://www.youtube.com/watch?v=QETdNgztzc0
http://www.youtube.com/watch?v=prSqJYKZoD4

Morgonvikt och lite bilder

106,6kg
1 kg denna veckan. Får öka maten en del. Lite för snabbt går jag ner.
Formen känns la sådär, men bjuder på bilder ändå.

Börjar med ben



Sen så en jämförelsebild avslappnad framifrån, i somras och nu. 95kg då, 107kg idag



Försökte stå så likadant jag kunde.

Aja, nu har jag skämt ut mig tillräckligt, rygg biceps om några timmar!


Biceps

Imorgon ska jag kötta biceps, och rygg också såklart. Det ska gå bra har jag bestämt, nothing to it but to do it.

Dagsform på bicepsen

Eller kanske inte.


Imorgon är det vägardag också, hoppas att vågen står på 107. Är formen bra så kanske jag tar några bilder också, ni får hoppas helt enkelt. Kanske inte är något plus att se min form men aja.


Believe to achieve

I have murdered my calves

Var riktigt jävla taggad när jag åkte in till gymmet idag, hade bara en sak i hjärnan. 100 reps på 100kg, max 8 set. Tråkigt nog dog ryggen för tidigt, vad är det för jävla rygg som inte ens klarar av 100kg. 13 reps på första setet sen så sa ryggen ifrån, hade iallafall 5 till redan i första setet, ryggen som kändes så bra igår och imorse.
Ville inte ens försöka något mer så förbannad gick jag och körde tung benpress istället och den blev inte heller så tung som jag hade hoppats på, 360kg + släde som mest.

Enda som var positivt idag var formen, som jag dessutom fick beröm för av en som jag aldrig har pratat med innan, efter det var det svårt att fortsätta vara arg, så vaderna gick helt underbart. 110kg som mest i sittande vadpress och det tog jävligt fint.


Bara en vecka kvar tills Jonathan och Dennis kommer iallafall, det kommer bli riktigt roligt :D


Australien

Nu har syrran lämnat oss för Australien den jäkeln. Ganska avundsjuk kan man ju säga att man är, vem vill inte spendera 4 månader i värme.

Aja, ska iväg o träna ben om en timma ungefär

Mat

Inte för att någon bryr sig men skriver ner maten idag

Frukost
40g havregryn
1,5 dl dietfuel
5 dl lättmjölk

Lunch
285g fläskfilé
50g ris

Innan/efter träning
10g eaa-x
Gainer, 50g kolhydrater + 50g protein

Mat efter träning
2st 90g burgare
100g makaroner

Ska äta en kesella och eaa-x innan läggdags också, and thats it for today

Sammanlagt:
10520 kJ, perfekt


Imorgon ska jag göra 100 reps på 100kg knäböj, siktar på att klara det på 8 set, ca 12 reps per set. Inga problem.
Bild från när jag var på Exhale, 2kg mer än idag. Var där med Viktor som också tävlar på Ahlströmmer iår.

Träning

Hade inte så höga förväntningar inför dagens pass, var inte supertaggad för att köra bröst och så simmade vi på gympan (Som gick helt åt helvete förresten) och det tog mycket på axlarna.

Som tur är så gick det ju rätt bra ändå, hade mer styrka än vad jag trodde. Första gången på dieten som jag gör mer än 1 pb i ett pass. I triceps körde jag nästan fullt magasin på alla övningar, saftigt värre.
Körde lågreps, måste ju få upp styrkan lite och det känns riktigt skönt att vara tillbaka efter sjukdomen, styrkan är där den ska nu.
Imorgon är det ben, vader och baksida axlar.

Cardio

Har haft vilodag 2 dagar irad nu, skulle egentligen köra ben idag men var hos kiropraktorn igår och han sa att jag skulle vila från styrketräning men att promenader var okej så jag kör mitt benpass på fredag istället. Är fasiken mer taggad till det än bröstpasset imorn.
Helt utan träning har jag väll inte varit ändå, igår blev det en timma i snabbt tempo i ett öde mölndal. Idag blev det en halvtimma men snön gjorde att det inte blev så hög fart, fan ska det snöa nu för?

Imorgon ska vi simma på gympan, så det får bli morgondagens cardio. Frågan är hur det ska gå att köra bröst efter en timma simning?
Gjort lunchlådor till imorgon och fredag, fläskfilé och ris. Lovely

Ny blogg

Efter många om och men så får jag ta och börja blogga igen, denna gången med ny adress.

Vem är jag?
Jag är 17 år gammal och är bosatt i Mölndal, går andra året på restaurang programmet på Burgårdens utbildningscentrum, tränar 5 ggr i veckan på Sportlife Almedal.

Vad kommer jag skriva här då?
Mest om min träning och saker runt träningen men även lite annat smått o gott


Vet inte riktigt vad mer som ska skrivas nu så vi får nöja oss såhär sålänge

RSS 2.0